Goedkope woonverzekeringen vanaf €0,29 p/m

Vergelijk woonverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel nieuwe meubels kopen

Een woonverzekering kan bestaan uit 3 producten. Het gaat dan om een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekeringen of opstalverzekering. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt tegen schade die je per ongeluk aan andere personen of andermans eigendom toebrengt. Een inboedelverzekering dekt schade aan de spullen in je huis zoals bijvoorbeeld je bankstel, computer of eettafel. Ten slotte is er nog de opstalverzekering, met deze verzekering dek je schade aan je huis. Vaak verplicht je hypotheekverstrekker je bij de aankoop van een huis om deze verzekering af te sluit. Sommige verzekeraars bieden een pakketkorting aan op het moment dat je 2 of meer van deze verzekeringen afsluit. Wij vergelijken op basis van standaardgegevens om een snelle vergelijking mogelijk te maken. Wil je weten wat jouw premie kan zijn? Bereken deze op de website van de verzekeraar, waar je hem ook direct kunt afsluiten.

Nationale Nederlanden opstalverzekering

Meer informatie

FBTO opstalverzekering

Meer informatie

OHRA opstalverzekering

Meer informatie

Aegon opstalverzekering

Meer informatie

Reaal opstalverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een opstalverzekering afsluiten.

Normale dekking

Met een woonverzekering bescherm jij je spullen in je huis tegen schade door bijvoorbeeld brand, lekkage of inbraak. Als je veel waardevolle spullen in huis hebt, is het wellicht slim om een extra kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Een goede woonverzekering dekt de waarde van al je spullen. Het is daarom belangrijk om de hoogte van je inboedel goed in te schatten, alvorens je deze invult hierboven.

Standaardgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Postcode, huisnummer: 8028 RK, 3
Geboortedatum: 01-01-1975
Type woning: Hoekwoning
Bouwjaar: 2000
Waarde van de woning: €195.000
Aantal kamers: 4 kamers
Huurder of eigenaar: Eigenaar
Bestemming woning: Eigen bewoning
Bouwaard woning: Stenen muren + dakpannen
Inhoud woning: 265 m2
Woonoppervlakte: 100 m2
Beveiliging: Geen beveiliging
Geen pakketkorting
Geen collectieve verzekeringen