Goedkope scootmobielverzekeringen vanaf €4,00 p/m

Vergelijk scootmobielverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel je scootmobiel gebruiken

Een scootmobiel moet je verplicht verzekeren. Je hebt echter verschillende soorten verzekeringen. Om er achter te komen welke scootmobielverzekering bij jou past, is het misschien slim om hier verzekeringen met elkaar te vergelijken. Wij vergelijken scootmobielverzekeringen voor je door gebruik te maken van standaard gegevens, je eigen premie kan dus altijd iets afwijken. Maak hiervoor een vrijblijvende proefberekening op de website van de verzekeraar.

ANWB

Meer informatie

Unigarant

Meer informatie

Unive

Meer informatie

Je kunt ook direct een scootmobielverzekering afsluiten.

Normale dekking

Je kan een scootmobiel all-risk verzekeren, maar je kan er ook voor kiezen om een simpelere scootmobielverzekering af te sluiten. Bij een gewone dekking ben je echter alleen WA verzekerd, terwijl je bij volledige casco ook verzekerd bent tegen zaken als joyriding, diefstal, beschadiging of aanrijdingen. Hoeveel je maandelijks aan premie betaalt voor je scootmobielverzekering, hangt van een aantal dingen af. Allereerst dus of je kiest voor een WA verzekering of een WA + Volledige casco scootmobielverzekering. Maar daarnaast ook van de nieuwprijs van je scootmobiel.

Aanvullende dekkingen

Ook kan er soms nog gekozen worden voor aanvullende dekkingen. Denk bijvoorbeeld aan verhaalrechtsbijstand of een ongevallenverzekering. Hierdoor kan de premie maandelijks oplopen. Er moeten heel wat keuzes gemaakt worden wanneer je dus een scootmobielverzekering wilt afsluiten. 

Standaardgegevens

​Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt: ​

​Nieuwwaarde: € 1.890 (zonder accessoires)
Merk: Molenaar
Model: Royal Sport
Type: Vast Model, niet opvouwbaar