Goedkope Vespa verzekeringen vanaf €4,00 p/m

Vergelijk Vespa verzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel met je Vespa de weg op

Er zijn vele verzekeraars die een Vespa verzekering aanbieden. Om er zeker van te zijn dat je een verzekering afsluit die bij jouw wensen aansluit, is het gemakkelijk om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Je kan bij het vergelijken aangeven wat jij belangrijk vindt aan een Vespa verzekering en het vergelijkresultaat op deze manier sorteren. Vergelijk bijvoorbeeld het eigen risico of no-claim korting. Zo vind je goede, populaire of goedkope Vespa verzekeringen en kan je met een gerust gevoel je scooterverzekering afsluiten. ​

Inshared Scooterverzekering

Meer informatie

Meeùs Scooterverzekering

Meer informatie

Centraal Beheer Scooterverzekering

Meer informatie

Verzekeruzelf scooterverzekering

Meer informatie

Hema Scooterverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een scooterverzekering afsluiten.

Normale dekking

Een Vespa moet minimaal een WA verzekering hebben. Hiermee ben je verzekerd tegen schades die jij met je Vespa aan anderen en hun spullen toebrengt. Wil je ook verzekerd zijn tegen schade aan je Vespa? Zorg er dan voor dat je Aanrijding aanvinkt. Ook kun je je Vespa verzekeren tegen diefstal.

Aanvullende dekkingen

Naast de standaard dekkingen voor je scooter, bieden de meeste verzekeraars tevens een ​dekking voor Rechtshulp aan en een dekking voor de Opzittenden. Deze vindt je tevens terug in onze vergelijker. 

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Nieuwwaarden: € 1000 / 1699 / 2100 / 2500 / 3200 (zonder accessoires)
Bouwjaar: 2014
Versnellingsbak: automaat
Model: bromscooter
Max. snelheid: 45 km/u
Woonplaats verzekerde: Amsterdam centrum
Leeftijd verzekerde: 25 jaar

Op zoek naar een andere scooterverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.