Gerust.nl

Reisverzekering afsluitenVergelijktverzekeringen BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer: 62390384 en is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van Zanox BV AFM Nummer: 12042897.

Hierboven vind je de premies voor reisverzekeringen gebasseerd op onze standaard gegevens. Na deze vergelijking ben jij er zeker van dat jij een voordelige reisverzekering kunt afsluiten. Zo houd je meer geld over voor jouw vakantie!
Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Wij staan voor je klaar voor eventuele vragen over jouw verzekering. Ga in dit geval naar onze contactpagina. Neem contact op met de verzekeraar via onze verzekeraarspagina als je een vraag over een specifieke reisverzekering hebt.

Standaard gegevens

​Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaard gegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende gegevens gebruikt: ​

Soort reisverzekering: Doorlopende reisverzekering
Geboortedatum hoofdverzekerde: 01-01-1975
Dekkingsgebied: Europa
Vakantieperiode: Eerste week van juli
Reisduur: 7 dagen