Reisverzekering vergelijken

Met een Gerust gevoel op reis!

Vergelijk reisverzekeringen om te voorkomen dat je meer betaalt dan nodig is of dat je ergens anders veel betere polisvoorwaarden hebt. Gerust.nl vergelijkt reisverzekeringen met elkaar op premie en dekking. Bekijk goed welke dekking jij belangrijk vindt bij het afsluiten van een reisverzekering en bereken jouw premie op de website van de verzekeraar. Je sluit hem daar ook eenvoudig af.

FBTO reisverzekering

Bezoek website

Univé reisverzekering

Bezoek website

Inshared reisverzekering

Bezoek website

Centraal Beheer reisverzekering

Bezoek website

Ohra reisverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een reisverzekering afsluiten.

Normale dekking

Met een reisverzekering kan je je verzekeren tegen schade die je tijdens een reis oploopt. Een standaard reisverzekering vergoedt meestal kosten die je maakt in verband met overlijden, een ongeval of ziekte van jou of een meeverzekerde. Ook wordt de terugkeer naar Nederland vergoed wanneer dit noodzakelijk is in verband met ernstige omstandigheden van familie die niet meereist. Daarnaast ben je verzekerd tegen kosten die worden gemaakt wanneer je moet worden opgespoord, geborgen of gered.

Aanvullende dekkingen

Je kan er voor kiezen om aanvullingen om je reisverzekering te nemen. Je kan jezelf bijvoorbeeld een extra dekking geven voor medische kosten, wintersport of bagage. Er bestaan twee soorten reisverzekeringen, namelijk een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering. Een reisverzekering wordt vaak afgesloten in combinatie met een annuleringsverzekering. ​Iedere reisverzekering heeft weer andere polisvoorwaarden en een andere premie.

Standaard gegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Soort reisverzekering: Doorlopende reisverzekering
Geboortedatum hoofdverzekerde: 01-01-1975
Dekkingsgebied: Europa
Vakantieperiode: Eerste week van juli
Reisduur: 7 dagen