Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Met een Gerust gevoel juridische hulp krijgen

Het kan wel eens gebeuren dat iemand zijn of haar afspraken niet nakomt, en dit uit de hand loopt. Voor dit soort situaties komt een rechtsbijstandverzekering goed van pas. Deze verzekering dekt je voor verscheidene juridische kosten. Je kunt zelf kiezen welke gebieden je verzekerd wilt hebben. Wij vergelijken rechtsbijstandverzekering aan de hand van standaard gegevens. Bereken jouw premie op de website van de verzekeraar en sluit daar direct af.

Inshared Rechtsbijstandverzekering

Bezoek website

FBTO Rechtsbijstandverzekering

Bezoek website

Univé Rechtsbijstandverzekering

Bezoek website

Aegon Rechtsbijstandverzekering

Bezoek website

Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een rechtsbijstandverzekering afsluiten.

Normale dekking

​ Niet alleen de verzekeringsnemer, maar ook de zijn of haar partner, kinderen en inwonende (schoon)ouders zijn meeverzekerd. De meeste verzekeraars hanteren een dekkingsgebied dat Nederland en een groot aantal landen in Europa. Sommigen gaan verder en breiden het gebied uit tot de Middellandse Zee omringende landen. Dit ligt echter per verzekeraar anders.

Let op: je kunt niet onbeperkt gebruik maken van deze verzekering en wil je een nieuwe rechtsbijstandverzekering afsluiten, dan heb je kans op een wachttijd. Heb je een conflict dat is ontstaan alvorens je de rechtsbijstandverzekering hebt gekregen? Dan levert de verzekeraar géén bijstand.

Standaardgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Postcode, huisnummer: 8028 RK, 3
Geboortedatum: 01-01-1975

Inbegrepen dekkingen: Consumentenzaken, verkeer, woongerelateerde zaken