Gerust.nl

Over ons

Op Gerust.nl kunt u elke verzekering vergelijken. Wij bieden u graag een informatief inzicht in uiteenlopende verzekeringen, zoals de zorgverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering, dierenverzekering, opstalverzekering, autoverzekering en bromfietsverzekering.

Hoe komt de vergelijking tot stand?
Om een vergelijking tussen verschillende verzekeringen te kunnen maken, vragen wij geen persoonlijke gegevens van u. Wij vergelijken door gebruik te maken van standaard gegevens. Op basis van die gegevens maken wij een vergelijking zodat u zo makkelijk mogelijk de premies kunt vergelijken. Alle bij Gerust.nl aangesloten verzekeringen laten wij zien in een overzicht gesorteerd op de meest gekozen verzekering. 


Hoe volledig is onze vergelijking?
We vergelijken niet álle verzekeringen van álle verzekeraars. Wij vergelijken alleen de verzekeringen van verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Van andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie. Bekijk hier alle verzekeraars waarmee wij samenwerken.

Wat is ons verdienmodel?
Wanneer je via Gerust.nl een verzekeraar bezoekt en daar een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige commissie van de verzekeraar. Zo kunnen wij blijven investeren in de dienstverlening van Gerust.nl, onze website steeds verder optimaliseren en jou steeds van up to date informatie blijven voorzien.


Contact
Neem hier contact op.