Goedkope opstalverzekeringen vanaf €7,24 p/m

Vergelijk opstalverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel je woonhuis kopen

Met een opstalverzekering, dek jij je opstal voor schade. Omdat de opstalverzekering een belangrijke verzekering is en ook flink wat kost, kan het slim zijn om alle opstalverzekeringen met elkaar te vergelijken voordat je er één afsluit. Gerust.nl vergelijkt de opstalverzekering van verschillende verzekeraars met elkaar op prijs, mogelijkheden en dekking. Zo vind je altijd de opstalverzekering met een dekking die jij wilt hebben. Jouw premie berekenen en afsluiten doe je direct op de website van de verzekeraar.

Nationale Nederlanden opstalverzekering

Meer informatie

FBTO opstalverzekering

Meer informatie

OHRA opstalverzekering

Meer informatie

Aegon opstalverzekering

Meer informatie

Reaal opstalverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een opstalverzekering afsluiten.

Normale dekking

Onder opstal valt de woning zelf en meestal wordt als stelregel gebruikt dat alles wat niet zonder schade verhuist of verplaatst kan worden, opstal is. Met een opstalverzekering, dek jij je in tegen schade aan je gehele opstal tijdens bijvoorbeeld verbouwing, inbraak, lekkage of door brand. Ook zijn extra kosten in veel gevallen verzekerd. Hierbij moet je aan bijvoorbeeld kosten denken die je maakt om schade te voorkomen. 

Aanvullende dekkingen

Vaak zit een glasdekking niet erbij inbegrepen, Dit kun je als aanvullende dekking aanvinken tijdens het afsluiten van de opstalverzekering.

Standaardgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Postcode, huisnummer: 8028 RK, 3
Geboortedatum: 01-01-1975
Gezinssituatie: Alleenstaande zonder kinderen
Type woning: Hoekwoning
Bouwjaar: 2000
Waarde van de woning: €195.000
Aantal kamers: 4 kamers
Huurder of eigenaar: Eigenaar
Bestemming woning: Eigen bewoning
Bouwaard woning: Stenen muren + dakpannen
Type vloer: Steen
Aantal verdiepingen: 2 verdiepingen