Goedkope oldtimerverzekeringen vanaf €5 p/m

Vergelijk oltimerverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel in je oldtimer stappen

Als je een oldtimer in je bezit hebt, ben je hier vast erg voorzichtig mee en wil je je oldtimer goed verzekeren. Een oldtimerverzekering kan je bij verschillende verzekeraars afsluiten. Het is kan dus handig zijn om oldtimerverzekeringen met elkaar te vergelijken. Vergelijk de oldtimerverzekeringen op premie en op dekking en vind op die manier de oldtimerverzekering die bij jou past! ​Wil je de oldtimerverzekering afsluiten? Dat kan via de website van de verzekeraar.

Univé WA autoverzekering

Meer informatie

Inshared WA autoverzekering

Meer informatie

FBTO WA autoverzekering

Meer informatie

Ohra WA autoverzekering

Meer informatie

ANWB WA autoverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een autoverzekering afsluiten.

Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht wanneer je met je oldtimer de weg op gaat. Zo ben je verzekerd tegen schade die jij met je oldtimer veroorzaakt. Met een WA + casco verzekering ben je ook verzekerd tegen bepaalde schade aan je eigen voertuig, zoals diefstal, brand, hagel/storm en ruitbreuk. Wil je ook voor o.a. schade door eigen schuld verzekerd zijn, dan is een Allrisk verzekering een goede optie.

​Aanvullende dekkingen

Met een oldtimerverzekering kun je ook verschillende aanvullende dekkingen nemen. Bij veel verzekeraars heb je de keuze uit Rechtsbijstand, Ongeval inzittenden, Pechhulp binnenland en pechhulp buitenland. Ga je nooit de openbare weg op? Dan is het mogelijk om alleen een brand- en diefstalverzekering af te sluiten.