Gerust.nl

Inboedelverzekering afsluitenVergelijktverzekeringen BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer: 62390384 en is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van Zanox BV AFM Nummer: 12042897.

Wij hebben voordelige inboedelverzekeringen voor je opgezocht! Hier zie je de beste resultaten, gebaseerd op de door jouw ingevoerde gegevens. Onder de maandpremie staat meer informatie over de vergelijking en rechts kun je jouw zoekopdracht verfijnen. Met deze verzekering is jouw inboedel prima verzekerd, met uiteraard een voordelige premie. Wil je direct deze inboedelverzekering afsluiten? Klik dan op “vergelijken”.

Hoe nu verder? De meeste verzekeraars helpen je bij de verdere afhandeling van je (nieuwe) inboedelverzekering. Heb je nog steeds moeite met het vergelijken van een goede inboedelverzekering? Dan kun je altijd contact opnemen met ons. ​Wij helpen je graag verder! Specifieke vragen zijn het best te vragen aan de verzekeraar zelf.

Standaardgegevens
Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende gegevens gebruikt:

Postcode: 8028 RK
Huisnummer: 3
Geboortedatum: 01-01-1975
Type woning: Hoekwoning
Bouwjaar: 2000
Maandinkomen: €1750
Inboedelwaarde: €50.000
Aantal kamers: 4 kamers
Bouwaard: Stenen muren + dakpannen