Goedkope inboedelverzekeringen vanaf €0,29 p/m

Vergelijk inboedelverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel al je kostbaarheden verzekerd

Niet alle verzekeraars bieden dezelfde voorwaarden voor een inboedelverzekering en ook de hoogte van de premie verschilt. Vergelijk daarom inboedelverzekeringen van verschillende verzekeraars met elkaar. De ene verzekeraar keert bijvoorbeeld wel uit bij brand of waterschade, een ander niet. Wanneer je een verzekeraar ziet waarvan het aanbod bevalt, bereken dan jouw premie op de website van deze verzekeraar en sluit daar direct af.

FBTO Inboedelverzekering

Meer informatie

Inshared Inboedelverzekering

Meer informatie

Univé Inboedelverzekering

Meer informatie

Centraal Beheer Inboedelverzekering

Meer informatie

OHRA Inboedelverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een inboedelverzekering afsluiten.

Normale dekking

De hoogte van de dekking is bij een inboedelverzekering erg belangrijk. Wanneer je je voor een te lage dekking verzekerd, krijg je te weinig geld terug bij schade. Wanneer je kiest voor een te hoge dekking, betaal je onnodig veel premie. Het is dus van belang de waarde van je inboedel goed in te schatten. Een inboedelverzekering dekt je tegen schade aan je spullen in geval van bijvoorbeeld brand, inbraak of lekkage.

Houd je inboedelwaarde up to date!

Ook nadat je een inboedelverzekering hebt afgesloten, doe je er goed aan in de gaten te houden of de waarde van je inboedel nog wel overeenkomt met het bedrag waar je met je inboedelverzekering voor bent verzekerd. Meestal neemt de waarde van je inboedel in de loop der tijd namelijk toe. Verzekeraars bieden daarom soms een indexatie optie, wat inhoudt dat het bedrag waarvoor je verzekerd bent elk jaar met een paar procent stijgt.
Standaardgegevens
Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Postcode: 8028 RK
Huisnummer: 3
Geboortedatum: 01-01-1975
Type woning: Hoekwoning
Bouwjaar: 2000
Maandinkomen: €1750
Inboedelwaarde: €50.000
Aantal kamers: 4 kamers
Bouwaard: Stenen muren + dakpannen