Goedkope mountainbikeverzekeringen vanaf €2,47 p/m

Vergelijk mountainbikeverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel crossen op je mountainbike

Een mountainbike kan heel wat kosten en vaak koop je zo’n type fiets als je van actieve fietstochten houdt. De prijs van een mountainbike en de kans op beschadigingen door het actieve rijden, zorgen er voor dat veel mensen ervoor kiezen een mountainbike verzekering af te sluiten. Zo’n verzekering wordt ook wel een MTB verzekering genoemd en beschermt je tegen diefstial en indien gewenst ook tegen beschadigingen. Er zijn allerlei verzekeraars die je MTB kunnen verzekeren. Om er achter te komen welke mountainbike verzekering bij jou past, kun je verschillende fietsverzekeringen vergelijken. Dit kan gemakkelijk met de vergelijker die je op Gerust.nl vindt.

Meeùs fietsverzekering

Meer informatie

ANWB Fietsverzekering

Meer informatie

Univé fietsverzekering

Meer informatie

Hema Fietsverzekering

Meer informatie

Verzekeruzelf.nl Fietsverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een fietsverzekering afsluiten.

Normale dekking

Bij een mountainbike verzekering ben je verzekerd voor schade aan je MTB of onderdelen hiervan. Ook diefstal is verzekerd. In sommige gevallen is tevens rechtshulp erbij inbegrepen. Dit staat in de polisvoorwaarden.

Aanvullende dekkingen

De aanvullende dekking van een mountainbike verzekering is pechhulp. De meeste verzekeraars bieden dit apart aan. Je kunt deze aanvullende dekking meenemen in onze vergelijker. 
 

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Dorp: Hoensbroek 7.390
Stad: Amsterdam
 
Gerekende waardes van stadsfiets (zonder accessoires)
100 / 500 / 1000 / 1500 / 2000
Gerekende waardes van E-bike (zonder accessoires)
1500 / 2000 / 2500 / 3000
Gerekende waardes van bakfiets (zonder accessoires)
500 / 1000 / 1500 / 2000
 

Op zoek naar een andere fietsverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.