Goedkope elektrische fietsverzekeringen vanaf €2,47 p/m

Vergelijk elektrische fietsverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel je elektrische fiets verzekeren

De meeste verzekeraars bieden voor elektrische fietsen verzekeringen aan voor 1, 3 of 5 jaar. Het is aan jou om te kiezen voor hoeveel jaar je jouw elektrische fiets wilt verzekeren. Ook kan bij veel verzekeraars eventueel een doorlopende fietsverzekering worden afgesloten. Maar ook hier geldt, dat jij beslist of je dat wilt. Om je te helpen bij al die keuzes, heeft Gerust.nl een elektrische fiets verzekering vergelijker gemaakt. Deze vergelijker maakt het kiezen van een elektrische fietsverzekeringen gemakkelijker en zorgt dat jij de elektrische fiets verzekering kiest die bij jou past.

Meeus

Meer informatie

Unive

Meer informatie

Verzekeruzelf

Meer informatie

Unigarant

Meer informatie

ANWB

Meer informatie

Je kunt ook direct een e-bikeverzekering afsluiten.

Normale dekking

Met een fietsverzekering dek je jezelf in voor o.a. beschadiging en diefstal van je fiets of onderdelen hiervan. In sommige gevallen zit rechtbsijstand in de elektrische fietsverzekering inbegrepen. Let wel op: je moet een goed slot op je fiets hebben om deze dekking te krijgen.

Aanvullende dekkingen

Verschillende verzekeraars bieden pechhulp als aanvullende dekking aan. Hiermee heb je overal in Nederland onmiddelijke hulp langs de weg, mocht er iets gebeuren. 

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Dorp: Hoensbroek 7.390
Stad: Amsterdam
 
Gerekende waardes van stadsfiets (zonder accessoires)
100 / 500 / 1000 / 1500 / 2000
Gerekende waardes van E-bike (zonder accessoires)
1500 / 2000 / 2500 / 3000
Gerekende waardes van bakfiets (zonder accessoires)
500 / 1000 / 1500 / 2000
 

Op zoek naar een andere e-bikeverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.