Goedkope E-bike verzekeringen vanaf €2,47 p/m

Vergelijk E-bike verzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel met je E-bike de weg op

Bij veel verzekeraars kun je een doorlopende fietsverzekering afsluiten. De meeste verzekeraars bieden echter voor E-bikes verzekeringen aan voor 1, 3 of 5 jaar. Het is aan jou om te kiezen voor hoeveel jaar je jouw E-bike wilt verzekeren. Om je te helpen bij deze keuze heeft Gerust.nl een E-bike verzekering vergelijker gemaakt. Deze vergelijker maakt het kiezen van een E-bike verzekering gemakkelijk en zorgt dat jij de verzekering kiest die bij jouw wensen past.

Meeus

Meer informatie

Unive

Meer informatie

Verzekeruzelf

Meer informatie

Unigarant

Meer informatie

ANWB

Meer informatie

Je kunt ook direct een e-bikeverzekering afsluiten.

Normale dekking

​Met een E-bike verzekering verzeker je jezelf voor o.a. beschadiging en diefstal van je E-bike of sommige onderdelen hiervan. In sommige gevallen zit rechtbsijstand in deze verzekering inbegrepen. Let wel op: je moet een goed slot op je fiets hebben om deze dekking te krijgen! 

Aanvullende dekkingen

Verschillende verzekeraars bieden pechhulp als aanvullende dekking aan. Hiermee heb je overal in Nederland onmiddelijke hulp langs de weg, mocht je pech hebben met je E-bike. Je wordt zelfs thuisgebracht als je binnen een aantal kilometer van je woonplek af zit. 

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen, hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Dorp: Hoensbroek (7.390 inw.)
Stad: Amsterdam
 
Gerekende waardes van stadsfiets (zonder accessoires)
100 / 500 / 1000 / 1500 / 2000
Gerekende waardes van E-bike (zonder accessoires)
1500 / 2000 / 2500 / 3000
Gerekende waardes van bakfiets (zonder accessoires)
500 / 1000 / 1500 / 2000
 

Op zoek naar een andere e-bikeverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.