Goedkope bakfietsverzekeringen vanaf €2,47 p/m

Vergelijk bakfietsverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel met je bakfiets de weg op

De aanschafwaarde van een mooie bakfiets is niet mis. Je kunt deze bij veel verzekeraars verzekeren voor zowel een nieuwe als een tweedehands bakfiets. Met een bakfietsverzekering ben je verzekerd voor diefstal en/of schade aan je bakfiets. Als je bakfiets dus wordt gestolen of als je een ongeluk krijgt, heb je geen of weinig kosten. Voordat je een bakfiets verzekering afsluit, is het wellicht slim om eerst alle verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo vindt je namelijk de beste bakfietsverzekering voor jou. Bakfietsverzekeringen kun je hier op Gerust.nl gemakkelijk vergelijken en vervolgens even simpel afsluiten. 

Meeùs fietsverzekering

Meer informatie

ANWB Fietsverzekering

Meer informatie

Univé fietsverzekering

Meer informatie

Hema Fietsverzekering

Meer informatie

Verzekeruzelf.nl Fietsverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een fietsverzekering afsluiten.

Normale dekking

Met een bakfietsverzekering is je bakfiets verzekerd tegen schade en diefstal aan de fiets zelf of een bepaald onderdeel hiervan. Deze dekking is alleen geldig als je fiets met een goed slot beveiligd is. 

Aanvullende dekkingen

Als aanvullende dekking heb je de keuze om voor pechhulp te kiezen. Met deze dekking krijg je onmiddelijk hulp, mocht je met pech langs de weg staan en niet meer thuis komen. Mits Rechtbijstand niet bij de normale dekking zit, kun je deze vaak bij de aanvullende dekkingen vinden.

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Dorp: Hoensbroek (7.390 inw.)
Stad: Amsterdam
 
Gerekende waardes van stadsfiets (zonder accessoires)
100 / 500 / 1000 / 1500 / 2000
Gerekende waardes van E-bike (zonder accessoires)
1500 / 2000 / 2500 / 3000
Gerekende waardes van bakfiets (zonder accessoires)
500 / 1000 / 1500 / 2000
 

Op zoek naar een andere fietsverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.