Goedkope fietsverzekeringen vanaf €2,47 p/m

Vergelijk fietsverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel op je fiets stappen

Een fietsverzekering is niet verplicht, maar kan helaas wel nodig als je een (dure) fiets in je bezit hebt. Zeker als je in een grote stad woont is de kans groot dat je fiets beschadigd raakt of gestolen wordt. Om te voorkomen dat jij zelf voor de reparatiekosten of zelfs voor de kosten voor een nieuwe fiets opdraait, kan je een fietsverzekering afsluiten. Premies in steden zijn vaak hoger dan in een dorp. Om de premie voor jouw situatie te berekenen, klik je op de verzekeraar(s) van jouw keuze.

Meeùs fietsverzekering

Meer informatie

ANWB Fietsverzekering

Meer informatie

Univé fietsverzekering

Meer informatie

Hema Fietsverzekering

Meer informatie

Verzekeruzelf.nl Fietsverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een fietsverzekering afsluiten.

Normale dekking

Vaak heb je de keuze uit een basisverzekering en een completere verzekering en kan je kiezen voor een bepaalde looptijd van de fietsverzekering. Sommige verzekeraars vergoeden alleen de nieuwwaarde als je fiets niet ouder is dan drie jaar, anders wordt de dagwaarde uitgekeerd. Als je wilt kan je fietsaccessoires ook mee laten verzekeren.

Aanvullende dekkingen

De meeste verzekeraars bieden als aanvullende dekking pechhulp aan. Bij enkele zit dit al in de fietsverzekering inbegrepen. Ook de dekking pechhulp is mee te nemen in onze vergelijker. 
 

Standaard gegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Stad: Zwolle 
Postcode: 8028 RK 
Merk fiets: Gazelle 
Model: Esprit C7 
Aankoopwaarde: €569 
Soort fiets: Stadsfiets / gewone fiets
Slot: 2 Sterren ART goedgekeurd slot


 

Op zoek naar een bepaalde fietsverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past: