Met een Gerust gevoel je papagaai verzekeren

Om je te helpen bij deze keuzes en een goede vogelverzekering te vinden, is het handig om eerst vogelverzekeringen met elkaar te vergelijken. In de vergelijker kan je aangeven wat jij verwacht van een vogelverzekering. In de resultaten zijn dan verzekeringen opgenomen die voldoen aan jouw eisen. Vervolgens kunnen de resultaten bijvoorbeeld op premie gesorteerd worden. Als je een goede verzekering gevonden hebt, dan kun je deze daarna gelijk met enkele eenvoudige stappen afsluiten.

OHRA Dierenverzekering Basisdekking

Meer informatie

Petplan Dierenverzekering Basis Pakket

Meer informatie

Verzekeruzelf.nl Dierenverzekering

Meer informatie

Proteq Dier en Zorg Bewust

Meer informatie

Inshared Dierenverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een dierenverzekering afsluiten.

Normale dekking

Als je een vogelverzekering hebt afgesloten dan ben je er zeker van dat je je vogel de zorg kan geven die hij nodig heeft. Je bent nu gedekt voor prijzige medische ingrepen tot simpele controles. Je bent tot een bepaald bedrag per verzekeringsjaar verzekerd. Deze staat in je polis.

Aanvullende dekkingen

Niet alle medische ingrepen zitten inbegrepen bij de standaard vogelverzekering. Zo is crematie of een reisverzekering alleen als aanvullende dekking te krijgen. Deze kun je ook hier vergelijken en tijdens het afsluiten bij je standaardverzekering bijvoegen.

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Hond
Leeftijd: <1 jaar
Ras: Golden retriever
 
Kat
Leeftijd: <1 jaar
Ras: Europese korthaar
 
Konijn
Leefijd: <1 jaar
 
Papagaai
(geen verdere ijkgegevens)
 

Op zoek naar een andere dierenverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.