Goedkope kattenverzekeringen vanaf €0,10 p/m

Vergelijk kattenverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel je kat verzekeren

Voordat je een kattenverzekering afsluit is het slim om eerst te kijken naar het aanbod. Er zijn meerdere verzekeraars die een kattenverzekering aanbieden, hetzij tegen andere voorwaarden. Het vergelijken van kattenverzekeringen voordat je een verzekering afsluit is daarom slim! Hierboven kun je aangeven wat voor een verzekering je wilt vergelijken. In de volgende stap kun je aangeven welke specifieke dekkingen je wilt. De resultaten worden hierop aangepast.

OHRA Dierenverzekering Basisdekking

Meer informatie

Petplan Dierenverzekering Basis Pakket

Meer informatie

Verzekeruzelf.nl Dierenverzekering

Meer informatie

Proteq Dier en Zorg Bewust

Meer informatie

Inshared Dierenverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een dierenverzekering afsluiten.

Normale dekking

De kattenverzekering dekt je voor de standaard medische kosten van je kat. Denk hierbij aan periodieke controles, consults, etc. Je bent voor een bepaald bedrag ver verzekeringsjaar gedekt, ga je hierover heen, dan komt dit voor je eigen rekening. 

Aanvullende dekkingen

Niet alles zit inbegrepen bij de reguliere dekking. ​Zo zijn bijvoorbeeld castratie, crematie of fysiotherapie vaak te krijgen als aanvullende dekking. Deze zijn optioneel. Je kunt ze in onze vergelijker aanvinken tijdens de tweede stap, om te kijken welke verzekeraar bij jouw wensen past.

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Hond
Leeftijd: <1 jaar
Ras: Golden retriever
 
Kat
Leeftijd: <1 jaar
Ras: Europese korthaar
 
Konijn
Leefijd: <1 jaar
 
Papagaai
​(geen verdere ijkgegevens)
 

Op zoek naar een andere dierenverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.