Goedkope hondenverzekeringen vanaf €0,10 p/m

Vergelijk hondenverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel je hond uitlaten

Op basis van de criteria die jij hebt voor een hondenverzekering, kan je de hondenverzekeringen sorteren. Vul eerst in welke hond je hebt en klik op "vergelijk". Hierna kun je de hondenverzekering aanpassen naar jouw wensen. De vergelijker laat zien welke verzekering bij jouw wensen past. Als je eenmaal een geschikte hondenverzekering hebt gevonden en je wilt deze gaan afsluiten, dan kan je dit direct doen.

OHRA Dierenverzekering Basisdekking

Meer informatie

Petplan Dierenverzekering Basis Pakket

Meer informatie

Verzekeruzelf.nl Dierenverzekering

Meer informatie

Proteq Dier en Zorg Bewust

Meer informatie

Inshared Dierenverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een dierenverzekering afsluiten.

Normale dekking

Een hondenverzekering zorgt ervoor dat jij verzekerd bent voor o.a. operaties, medicijnen en behandelingen voor je hond. Deze zijn, net als bij mensen, erg prijzig. Standaard ben je voor een bepaald bedrag verzekerd. Dit bedrag is bedoeld voor onderzoek operaties etc. voor je hond.

Aanvullende dekkingen

Je hebt bepaalde zaken die niet standaard verzekerd zijn. Meestal zijn dit zaken zoals castratie, crematie en chemotherapie. Per verzekeraar ligt dit anders. Wel kun je bij ons vergelijken welke aanvullende dekkingen je wilt en wij laten je de passende opties zien.
 

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Hond
Leeftijd: <1 jaar
Ras: Golden retriever
 
Kat
Leeftijd: <1 jaar
Ras: Europese korthaar
 
Konijn
Leefijd: <1 jaar
 
Papagaai
(geen verdere ijkgegevens)
 

Op zoek naar een andere dierenverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.