Vouwwagenverzekering vergelijken

Met een Gerust gevoel je vouwwagen verzekeren

Bij het afsluiten van een vouwwagen verzekering hou je niet alleen rekening met de prijs, maar ook met de dekking. Om een verzekering te vinden die aan de meeste van je eisen voldoet is het handig om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Aan de hand van het vergelijkresultaat zie je dan welke verzekering het beste bij jou en je situatie past. Op deze manier weet je zeker dat je goed hebt nagedacht en op basis daarvan een keuze hebt gemaakt. De stacaravanverzekering is daarna, indien gewenst, direct af te sluiten op de website van de verzekeraar.

ANWB Caravan Verzekering

Bezoek website

Univé Caravan Verzekering

Bezoek website

Meeùs Caravan Verzekering

Bezoek website

Inshared Caravan Verzekering

Bezoek website

Centraal Beheer Caravan Verzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een caravanverzekering afsluiten.

Normale dekking

Zonder dat jij er wat aan kan doen kan je vouwwagen behoorlijk wat schade oplopen. Denk aan een storm, diefstal of andere soorten beschadigingen. Met een vouwwagen verzekering ben je ingedekt tegen deze schades. 

Aanvullende dekkingen

Bepaalde soorten schades, zoals hagelschade of schade aan je voortent of luifel behoren tot de aanvullende dekkingen. Deze zijn apart van de bovenstaande verzekering te krijgen. Wij vergelijken hagelschade en rechtsbijstand voor je. Per vezekeraar verschilt het namelijk welke soorten schade bij de aanvullende dekkingen horen. 

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Tourcaravan
Prijzen:€ 10.000 / 15.000 / 20.000 / >25.000
Bouwjaar: 2014
 
Stacaravan
Prijzen:€ 15.000 / 20.000 / 25.000 / 30.000 / >35.000
Bouwjaar: 2014
 
Vouwwagen
Prijzen:€ 3.000 / 5.000 / >10.000
Bouwjaar: 2014
 
Voetnoot 1: Waardes van bijvoorbeeld voortenten/luifels/aanbouw/mover/inboedel etc. zijn niet inbegrepen in de vergelijking
Voetnoot 2: Merken buiten beschouwing gelaten (anders, nl.)
 

Op zoek naar een andere caravanverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.