Stacaravanverzekering vergelijken

Met een Gerust gevoel je stacaravan verzekeren

Meerdere verzekeraars bieden een stacaravanverzekering aan. Voordat je een keuze maakt, is het misschien handig om de verzekeringen met elkaar te vergelijken. Wat er meeverzekerd is bij een dergelijke verzekering kan namelijk verschillen en ook de vergoedingen die je bij schade krijgt wisselen per verzekeraar. Vul hierboven de waarde van je caravan in en de soort caravan. Wij vergelijken de bijbehorende resultaten. 

ANWB Caravan Verzekering

Bezoek website

Univé Caravan Verzekering

Bezoek website

Meeùs Caravan Verzekering

Bezoek website

Inshared Caravan Verzekering

Bezoek website

Centraal Beheer Caravan Verzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een caravanverzekering afsluiten.

Normale dekking

Een stacaravan is een hele aankoop en deze aankoop wil je uiteraard goed verzekeren. Wanneer er schade is aan de stacaravan, loopt dit immers erg in de prijzen. Denk bijvoorbeeld aan waterschade, stormschade, vandalisme of brandschade. Met een goede stacaravanverzekering worden de kosten die dan gemaakt moeten worden vergoed. Ook heb je vaak voor aardig wat waarde aan spullen in je stacaravan liggen. Het is wel zo fijn als deze ook meeverzekerd zijn, zeker omdat je niet altijd in de buurt bent om op je caravan te letten.

Aanvullende dekkingen

Schades zoals hagelschade  en schade aan je inboedel kun je apart meeverzekeren. Dit zijn de aanvullende dekkingen. Let wel op, deze kunnen per verzekeraar verschillen. 

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Tourcaravan
Prijzen:€ 10.000 / 15.000 / 20.000 / >25.000
Bouwjaar: 2014
 
Stacaravan
Prijzen:€ 15.000 / 20.000 / 25.000 / 30.000 / >35.000
Bouwjaar: 2014
 
Vouwwagen
Prijzen:€ 3.000 / 5.000 / >10.000
Bouwjaar: 2014
 
Voetnoot 1: Waardes van bijvoorbeeld voortenten/luifels/aanbouw/mover/inboedel etc. zijn niet inbegrepen in de vergelijking
Voetnoot 2: Merken buiten beschouwing gelaten (anders, nl.)
 

Op zoek naar een andere caravanverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.