Camperverzekering vergelijken

Met een Gerust gevoel je camper verzekeren

Als je een camperverzekering wilt gaan afsluiten, dan is het handig om eerst camperverzekeringen met elkaar te vergelijken. De dekking en prijs van dergelijke verzekeringen lopen namelijk nogal uiteen. Bovendien kun je bij de meeste verzekeraars kiezen voor een aantal aanvullingen bovenop je camperverzekering, zoals een inventaris, inboedeldekking en hagelschade. Deze aanvullingen hebben per verzekeraar andere tarieven. Als je eerst verzekeringen met elkaar vergelijkt, dan kan je een goede keus maken aan de hand van de door jou ingestelde voorkeuren. Zodra je de gewenste camperverzekering hebt gevonden kun je deze, eventueel direct, eenvoudig online afsluiten.

ANWB Caravan Verzekering

Bezoek website

Univé Caravan Verzekering

Bezoek website

Meeùs Caravan Verzekering

Bezoek website

Inshared Caravan Verzekering

Bezoek website

Centraal Beheer Caravan Verzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een caravanverzekering afsluiten.

Normale dekking

Buiten jouw macht om kan er veel gebeuren met je camper. Denk bijvoorbeeld maar aan stormschade, brandschade of vandalisme. Met een goede camperverzekering hoef je deze kosten niet uit eigen zak te betalen, maar wordt de schade (gedeeltelijk) vergoed. Zo kan je met een zorgeloos gevoel op vakantie zonder bang te hoeven zijn voor eventuele schade.

Aanvullende dekkingen

In de bovenstaande verzekering zitten niet alle soorten schades. Zo zijn er voor hagelschade en inboedel, en voortent/luifel aanvullende dekkingen beschikbaar. Welke dekkingen als aanvullende dekkingen worden gezien, verschilt per verzekeraar.

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Tourcaravan
Prijzen:€ 10.000 / 15.000 / 20.000 / >25.000
Bouwjaar: 2014
 
Stacaravan
Prijzen:€ 15.000 / 20.000 / 25.000 / 30.000 / >35.000
Bouwjaar: 2014
 
Vouwwagen
Prijzen:€ 3.000 / 5.000 / >10.000
Bouwjaar: 2014
 
Voetnoot 1: Waardes van bijvoorbeeld voortenten/luifels/aanbouw/mover/inboedel etc. zijn niet inbegrepen in de vergelijking
Voetnoot 2: Merken buiten beschouwing gelaten (anders, nl.)
 

Op zoek naar een andere caravanverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.