Vergelijk eenvoudig brommobielverzekeringen


Met een Gerust gevoel de weg op in je brommobiel

Niet alle verzekeraars bieden dezelfde voorwaarden voor een brommobielverzekering en ook de hoogte van de premie verschilt. Vergelijk daarom brommobielverzekeringen van verschillende verzekeraars met elkaar. De ene verzekeraar keert bijvoorbeeld wel uit bij diefstal, een ander niet, soms kun je zulke modules ook aanvullend verzekeren tegen meerprijs. Wanneer je een verzekering ziet waarvan het aanbod bevalt, bereken dan jouw premie op de website van deze verzekeraar en sluit daar direct af.

Meeus brommobielverzekering

Meer informatie

Unigarant

Meer informatie

Klaverblad

Meer informatie

Je kunt ook direct een brommobielverzekering afsluiten.

WA of Casco

De meest voorkomende en verplichte verzekering is de WA-verzekering. Deze dekt schade die jij per ongeluk aan anderen toebrengt. Ook kun je in de meeste gevallen een Cascoverzekering afsluiten. Deze dekt de meeste soorten schade inclusief schade aan je eigen brommobiel. Naast de WA of Cascoverzekering kun je vaak ook kiezen voor een select aantal aanvullende modules, deze mogelijkheden verschillen nog wel vaak per verzekeraar. Bedenk daarom goed voor jezelf wat je graag wilt verzekeren.

Standaardgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebasseerd op de gemiddelde situatie waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar voor brommobielen te berekenen.

Postcode: 8028 RK
Huisnummer: 3
Geboortedatum: 01-01-1975
Merk brommobiel: Microcar
Type brommobiel: M Go S
Brandstof: Diesel
Cataloguswaarde: €9.995
Bouwjaar: 2010
Beveiliging: Geen
Schadevrije jaren: 5 schadevrije jaren