Goedkope quadverzekeringen vanaf €4,00 p/m

Vergelijk quadverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust hart de heuvels trotseren op je quad!

Omdat een quad wordt gezien als een motorfiets of brommer met vier wielen, kan je een quad bestempelen als een motorvoertuig. Doordat een quad dus als een echt voertuig wordt gezien dat vergelijkbaar is met een motor, scooter of brommer, is ook voor quads een WA verzekering verplicht. In hoeverre je jouw quad moet verzekeren hangt echter van een aantal dingen af. De ene quad gaat immers sneller dan de ander, is zwaarder van gewicht of heeft een hoger maximum netto vermogen. Om er achter te komen welke quadverzekering bij jou past, kun je hier een vergelijking maken van verzekeringen. Zo kun je een zo voordelig mogelijke quadverzekering ontdekken en deze vervolgens op een voordelige manier afsluiten.

Inshared Scooterverzekering

Meer informatie

Meeùs Scooterverzekering

Meer informatie

Centraal Beheer Scooterverzekering

Meer informatie

Verzekeruzelf scooterverzekering

Meer informatie

Hema Scooterverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een scooterverzekering afsluiten.

Normale dekking

​ Zoals je al las, ben je verplicht om een WA verzekering af te sluiten als je een quad bezit. Door zo’n verzekering ben je gedekt voor schade aan anderen en niet aan jezelf. Indien je jouw quad extra verzekert tegen schade en/of diefstal. Dit kun je doen met de WA beperkt/volledig casco verzekering. 

Aanvullende dekkingen

Naast bovenstaande dekkingen, zijn er ook nog verschillende aanvullende dekkingen voor quads. Zo kun je o.a. kiezen voor rechtshulp/rechtbijstand, en Ongevallen inzittenden. 

IJkgegevens

​Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt: ​

​Nieuwwaarden: € 1000 / 1699 / 2100 / 2500 / 3200 (zonder accessoires)
Bouwjaar: 2014
Versnellingsbak: automaat
Model: bromscooter Max.
Snelheid: 45 km/u
Woonplaats verzekerde: Amsterdam centrum
Leeftijd verzekerde: 25 jaar

Op zoek naar een andere scooterverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.