Goedkope Canta verzekeringen vanaf €4,00 p/m

Vergelijk Canta verzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel in je Canta zitten

Welke verzekering je voor jouw Canta kan afsluiten kun je bepalen door een vergelijking te maken. Een vergelijking van alle Canta verzekeringen helpt je namelijk bij het vinden van een goede en voordelige Canta verzekering óf de verzekering waarbij de juiste dingen voor jou verzekerd zijn. Zo kun je uiteindelijk na de vergelijking gemakkelijk de Cantaverzekering afsluiten die bij jou past. 

Meeus brommobielverzekering

Meer informatie

Unigarant

Meer informatie

Klaverblad

Meer informatie

Je kunt ook direct een brommobielverzekering afsluiten.

Normale dekking

Een canta kun je op verschillende niveau's verzekeren. De WA verzekering, waarmee je verzekert bent tegen schade die jij hebt aangebracht met je canta, is verplicht. Deze kun je uitbreiden met de dekkingen: aanrijding en diefstal. Zo ben jij ook gedekt voor schade aan je eigen Canta.

Aanvullende dekkingen

De aanvullende dekkingen die je bij jouw canta verzekering kunt nemen zijn voornamelijk: inzittenden en rechtshulp. Het is mogelijk dat een enkele verzekeraar een ander aanbod heeft.

IJkgegevens

​Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt: ​

​Nieuwwaarden: € 1000 / 1699 / 2100 / 2500 / 3200 (zonder accessoires)
Bouwjaar: 2014
Versnellingsbak: automaat
Model: bromscooter Max.
Snelheid: 45 km/u
Woonplaats verzekerde: Amsterdam centrum
Leeftijd verzekerde: 25 jaar

Op zoek naar een andere brommobielverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.