Goedkope brommerverzekeringen vanaf €4,00 p/m

Vergelijk brommerverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust hart je brommer verzekeren!

Betaal je het liefst zo weinig mogelijk en zoek je een goedkope brommerverzekering? Of ga je voor zeker en wil je een brommerverzekering waarmee je voor (bijna) alles verzekerd bent? Vergelijk dan brommerverzekeringen met elkaar op Gerust.nl.Er wordt vergeleken op de aspecten die jij belangrijk vindt, zoals prijs, dekking en voorwaarden. Na de vergelijking zie je in één oogopslag welke brommerverzekeringen goede opties voor jou zijn. Het is daarna ook mogelijk om na het vergelijken de brommerverzekering die jouw voorkeur heeft gelijk af te sluiten.

Inshared Scooterverzekering

Meer informatie

Meeùs Scooterverzekering

Meer informatie

Centraal Beheer Scooterverzekering

Meer informatie

Verzekeruzelf scooterverzekering

Meer informatie

Hema Scooterverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een scooterverzekering afsluiten.

Normale dekking

Wanneer je een brommer of een scooter bezit, ben je wettelijk verplicht om minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering af te sluiten. De materiële of lichamelijk schade die jij op je brommer of scooter veroorzaakt aan anderen, wordt met deze verzekering vergoed. Je kan je ook uitgebreider verzekeren met een WA Beperkt Casco verzekering of een WA Volledig Casco verzekering. De laatste twee verzekeringen bieden een hogere dekking, zodat je bijvoorbeeld ook verzekerd bent tegen schade aan je eigen brommer of scooter veroorzaakt door diefstal, brand, weersomstandigheden, botsen, slippen of joyriding. Op deze website worden alleen WA verzekeringen vergeleken. De meeste verzekeraars bieden ook Casco verzekeringen aan, deze premies kun je vinden door je premie te berekenen op de website van de verzekeraar.

Aanvullende dekkingen

Wil je jezelf nog meer indekken? Dit kan! Verzekeraars bieden verscheidene aanvullende dekkingen. Zo wordt vaak een extra dekking voor rechtshulp en ongevallen. 

Standaard gegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

​Woonplaats: Zwolle
Postcode en huisnummer: 8028 RK, 3
​​Geboortedatum: 01-01-1975
Bestuurders onder 25 jaar meeverzekerd: Nee
​​Leeftijd rijbewijs behaald: 19 jaar
Schadevrije jaren: 0
Afwijkende regelmatige bestuurder: Nee

​​Kenteken: Onbekend
​​Kleur kenteken: Geel, tot 45 km/pu
​​Categorie: Bromscooter
​​Merk: Yamaha
​​Model: Neo's
​Bouwjaar: 2008
​​Bouwmaand: Januari
​​Cataloguswaarde: 1749
​​Brandstof: Benzine
​​Slot: 1 ster ART goedgekeurd slot
Bedrag accessoires: € 0,-
Verlenging aanschafwaardegarantie: Nee

Op zoek naar een bepaalde scooterverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past: