Zeilbootverzekering vergelijken

Goedkope zeilbootverzekeringen vanaf €2,00 p/m

Vergelijk zeilbootverzekeringen op dekkingen en premies

Met een Gerust gevoel zeilen op zee

Schade die je aan je zeilboot hebt opgelopen of schade die jij met je zeilboot bij iemand anders hebt aangerecht kan al snel in de prijzen lopen. Er bestaan hier verschillende zeilbootverzekeringen voor. Om de keuze voor een bepaalde zeilboot verzekering te vergemakkelijken, kan je deze met elkaar vergelijken. Na het vergelijken komt er, aan de hand van de criteria die je hebt ingevuld, een passende zeilbootverzekering uit. Deze zeilbootverzekering is vervolgens meteen online af te sluiten.

Meeùs Bootverzekering

Bezoek website

Verzekeruzelf bootverzekering

Bezoek website

FBTO Bootverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een bootverzekering afsluiten.

Normale dekking

Er zijn vele opties voor het verzekeren van een zeilboot, of dit nou een open zeilboot is of een kajuit zeilboot. Niet alleen zijn er meerdere verzekeraars die een zeilbootverzekering aanbieden, ook kan je kiezen voor een wa, wa-casco of all-risk zeilboot verzekering. Met een wa verzekering ben je verzekerd voor schade die jij bij anderen veroorzaakt. Met een wa casco of all-risk verzekering ben je ook (deels) verzekerd voor schade aan je eigen zeilboot.

Aanvullende dekkingen

Ook kan je nog kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Zo kun je je trailer meeverzekeren en bieden bepaalde verzekeraars de optie aan om je in te dekken voor rechtshulp of hebben ze een extra inboedelverzekering.

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Motorboot: 80.000 /2014 / Europa / binnenboordmotor / 100pk / 8mtr. / >20km.h
Zeiljacht met kajuit: 100.000 / 2014 / Europa / binnenboordmotor / 30pk / 10mtr / diesel
Sloep: 15.000 / 6mtr / Nederlandse vaargebied / 10-20 pk / buitenboordmotor
Zeiljacht zonder kajuit: 15.000 / 2014 / Nederlandse vaarwateren / binnenboordmotor / Nederlandse vaarwateren

Op zoek naar een andere bootverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.