Speedbootverzekering vergelijken

Goedkope speedbootverzekeringen vanaf €2,00 p/m

Vergelijk speedbootverzekeringen op dekkingen en premies

Met een Gerust gevoel de golven trotseren

Als je een speedboot verzekering wilt dan zijn er een aantal zaken waar je een keuze uit moet maken. Zo heb je verschillende dekkingen, aanvullende dekkingen en verschillende verzekeraars. Het is dus belangrijk goed te weten wat jouw opties zijn. Voer hierboven het type boot in en eventuele andere gegevens. De speedboot verzekeringen die hierbij passen worden nu voor je vergeleken. Hierna heb je de mogelijkheid een verzekering meteen online af te sluiten. 

Meeùs Bootverzekering

Bezoek website

Verzekeruzelf bootverzekering

Bezoek website

FBTO Bootverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een bootverzekering afsluiten.

Normale dekking

Een speedboot kan harder dan twintig kilometer per uur varen. Doordat een speedboot snel kan varen, is het verplicht om tenminste een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Pak je een WA + verzekering, dan ben je bij schade aan je motorboot ook (gedeeltelijk) verzekerd. De allrisk verzekering zorgt voor de meest uitgebreid mogelijke dekking die je kunt hebben voor je speedboot.

Aanvullende dekkingen

Daarnaast kan je nog kiezen voor diverse aanvullende verzekeringen. Zo bieden verzekeraars een exgtra dekking aan om je trailer mee te verzekeren. Ook zijn Rechtshulp en Inboedel twee veel voorkomende aanvullende dekkingen. Dit verschilt echter per verzekeraar.

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Motorboot: 80.000 /2014 / Europa / binnenboordmotor / 100pk / 8mtr. / >20km.h
Zeiljacht met kajuit: 100.000 / 2014 / Europa / binnenboordmotor / 30pk / 10mtr / diesel
Sloep: 15.000 / 6mtr / Nederlandse vaargebied / 10-20 pk / buitenboordmotor
Zeiljacht zonder kajuit: 15.000 / 2014 / Nederlandse vaarwateren / binnenboordmotor / Nederlandse vaarwateren

Op zoek naar een andere bootverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.