Sloepverzekering vergelijken

Goedkope sloepverzekeringverzekeringen vanaf €2,00 p/m

Vergelijk sloepverzekeringverzekeringen op dekkingen en premies

Met een Gerust gevoel de grachten op

Sloepen komen tegenwoordig veel voor. Veel van de plezierbootjes die je bijvoorbeeld door de grachten ziet varen, zijn sloepen. Als je een bootverzekering voor een sloep wilt afsluiten, dan heb je de keuze uit een aantal verzekeraars. De premie en dekking verschilt per verzekeraar voor een sloepverzekering. Je kunt sloepverzekeringen eerst met elkaar vergelijken voordat je een sloepverzekering afsluit. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je bijvoorbeeld te veel premie betaalt, een slechte dekking hebt of een te hoog eigen risico hebt. Na het vergelijken kan je meteen zien welke sloep bootverzekering jouw voorkeur heeft qua prijs en voorwaarden.

Meeùs Bootverzekering

Bezoek website

Verzekeruzelf bootverzekering

Bezoek website

FBTO Bootverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een bootverzekering afsluiten.

Normale dekking

Je kunt je sloep verzekeren met een basisdekking of een Allrisk dekking. De basisdekking verzekert je tegen schade die jij met je sloep aan anderen en hun spullen toebrengt. Het verzekert je echter niet voor de schade aan je eigen sloep. Wil je ook hiervoor ingedekt zijn, kies dan de Allrisk dekking.

Aanvullende dekkingen

Ook kan je er meestal voor kiezen om een aanvullende dekking te nemen voor je trailer. Ook is je premie afhankelijk van het vaargebied waarin je vaart. Sloepverzekeringen worden echter meestal afgesloten voor Nederlandse binnenwateren. 
 

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Motorboot: 80.000 /2014 / Europa / binnenboordmotor / 100pk / 8mtr. / >20km.h
Zeiljacht met kajuit: 100.000 / 2014 / Europa / binnenboordmotor / 30pk / 10mtr / diesel
Sloep: 15.000 / 6mtr / Nederlandse vaargebied / 10-20 pk / buitenboordmotor
Zeiljacht zonder kajuit: 15.000 / 2014 / Nederlandse vaarwateren / binnenboordmotor / Nederlandse vaarwateren

Op zoek naar een andere bootverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.