Catamaranverzekering vergelijken

Goedkope catamaranverzekeringen vanaf €2,00 p/m

Vergelijk catamaranverzekeringen op dekkingen en premies

Met een Gerust gevoel je catamaran bevaren

Aan een catamaran hangt een flink prijskaartje. Daarom is het verstandig om je catamaran goed te verzekeren. Voordat je een catamaran bootverzekering afsluit, is het handig om ze allemaal met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet te veel voor je premie betaalt en je de dekking hebt die bij jouw catamaran past. Vergelijk catamaran verzekeringen bijvoorbeeld op prijs, vaargebied en dekking. De resultaten van de vergelijker kan je sorteren op criteria die jij belangrijk vindt, zoals prijs of populariteit. Zo zie je direct welke catamaran geschikt is voor jouw situatie en kun je deze direct online afsluiten.

Meeùs Bootverzekering

Bezoek website

Verzekeruzelf bootverzekering

Bezoek website

FBTO Bootverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een bootverzekering afsluiten.

Normale dekking

Je kan bij een catamaran bootverzekering kiezen uit een wa of all-risk verzekering. Met een wa catamaran verzekering ben je slechts verzekerd voor schade die jij bij anderen aanricht, met de andere verzekering ben je ook voor schade aan je catamaran verzekerd. Als je een kostbare catamaran in je bezit hebt, is het zeer aan te raden om niet alleen verzekerd te zijn voor wettelijke aansprakelijkheid, maar ook voor bijvoorbeeld aanrijding, vandalisme en diefstal. Zo hoef je vaak niet zelf op te draaien voor schade.

Aanvullende dekkingen

Verzekeraars bieden je de mogelijkheid om je trailer mee te verzekeren. Dit kun je tijdens het afsluiten aangeven. Ook kun je je vaargebied uitbreiden. Je kunt je catamaran alleen voor Nederlandse binnenwateren verzekeren, maar ook voor heel Europa. Dit verschilt per verzekeraar.

IJkgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij sommige verzekeringen met ijkgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) met wat we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie iets afwijken. Om tot een reële en zo waarheidsgetrouw mogelijke vergelijking te komen hebben wij de volgende ijkgegevens gebruikt:

Motorboot: 80.000 /2014 / Europa / binnenboordmotor / 100pk / 8mtr. / >20km.h
Zeiljacht met kajuit: 100.000 / 2014 / Europa / binnenboordmotor / 30pk / 10mtr / diesel
Sloep: 15.000 / 6mtr / Nederlandse vaargebied / 10-20 pk / buitenboordmotor
Zeiljacht zonder kajuit: 15.000 / 2014 / Nederlandse vaarwateren / binnenboordmotor / Nederlandse vaarwateren

Op zoek naar een andere bootverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.