Bootverzekering vergelijken

Goedkope bootverzekeringen vanaf €2,00 p/m

Vergelijk bootverzekeringen op dekkingen en premies

Met een Gerust gevoel het water op

Een boot is een grote investering waar je je leven lang van kunt genieten! Natuurlijk wil je dat hier niets mee gebeurt. Helaas kun je dit niet altijd voorkomen. Je kunt wel voorkomen hier veel voor hoeft te betalen. Hier kun je namelijk verschillende bootverzekeringen vergelijken.  De gegevens waarmee de vergelijker is gemaakt, kun je hieronder terugvinden. 

Meeùs Bootverzekering

Bezoek website

Verzekeruzelf bootverzekering

Bezoek website

FBTO Bootverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een bootverzekering afsluiten.

Normale dekking

Je kunt kiezen voor een WA bootverzekering, of een WA Casco bootverzekering. Met de WA verzekering ben je verzekerd voor schade die is veroorzaakt met jouw boot. Echter, hiermee is schade aan je eigen boot niet verzekerd. Wil je hier ook gedekt voor zijn? Dan is de WA casco bootverzekering een optie! Hiermee ben je verzekerd tegen verschillende soorten schade aan je boot.

Aanvullende dekkingen

Naast de boot zelf kun je ook je trailer meeverzekeren. Ook het vaargebied is variabel. Dit ligt aan de soort boot wat je wilt verzekeren. Een sloep hoef je bijvoorbeeld niet voor Europese kustwateren te verzekeren. 

Standaard gegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Soort boot: Sloep
Merk: Watosloep
Model: 490
Lengte vaartuig: 4,90 Meter
Nieuwaarde inclusief motor: € 11.000
Bouwjaar: 2001
Snelheid: 25 km/pu
Vaargebied: Nederland
Schadevrije jaren: 0
Aantal PK: 30
Lidmaatschap sportvereniging: Nee
Buitenboord motor: Ja

Op zoek naar een bepaalde bootverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past: