Goedkope bedrijfsautoverzekeringen vanaf €13 p/m

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel in je bedrijfsauto stappen!

Voordat je een bedrijfsautoverzekering afsluit is het wellicht handig om bedrijfsautoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Er zijn immers veel verzekeraars die deze verzekering aanbieden, hetzij allemaal tegen een andere premie, voorwaarden en dekkingen. In de vergelijker op Gerust.nl kan je aangeven waar een bedrijfsautoverzekering voor jou aan moet voldoen. Gerust.nl vergelijkt vervolgens de verzekeringen die bij jouw wensen passen met elkaar. Zo zie je snel welke verzekering bij jou past.

Univé WA bestelautoverzekering

Meer informatie

Meeùs WA bestelautoverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een bestelautoverzekering afsluiten.

Normale dekking

​Net als bij auto's voor particulieren is een verzekering voor een bedrijfsauto, een bedrijfsautoverzekering, verplicht. Minimaal moet je een verzekering afsluiten voor de wettelijke aansprakelijkheid, ook wel WA verzekering genoemd. Als je schade veroorzaakt met je auto, ben je hiervoor tot een bepaald bedrag gedekt. Als je ook verzekerd wilt zijn voor schade aan je eigen auto door bijvoorbeeld storm, water, brand, vandalisme en diefstal dan kun je een uitgebreidere verzekering nemen. Je kunt kiezen voor de WA Casco verzekering of een Allrisk verzekering. Met een Allrisk verzekering ben je het meest uitgebreid verzekerd.

Aanvullende dekkingen

Daarnaast kan je er nog voor kiezen om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Zo kan je in de meestegevallenbijvoorbeeld een verzekering voor rechtsbijstand en ongevallen inzittenden afsluiten.

Op zoek naar een andere bestelautoverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past.