Autoverzekering vergelijken

Goedkope autoverzekeringen vanaf €5 p/m

Vergelijk autoverzekeringen op dekkingen en premies


Vergelijk autoverzekeringen

Met een Gerust gevoel op weg

Zoek je een uitgebreide en/of goedkope autoverzekering? Of een autoverzekering met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Op Gerust.nl kan je autoverzekeringen snel met elkaar vergelijken doordat wij alvast de premies hebben berekend. Wij maken daarvoor gebruik van standaard gegevens. De autoverzekeringen worden vergeleken op zowel premie als voorwaarden. Zo hoef je niets zelf te berekenen en te vergelijken en krijg je een duidelijk overzicht met daarin de autoverzekeringen die het beste bij jou en je auto passen.

Univé WA autoverzekering

Bezoek website

Inshared WA autoverzekering

Bezoek website

FBTO WA autoverzekering

Bezoek website

Ohra WA autoverzekering

Bezoek website

ANWB WA autoverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een autoverzekering afsluiten.

Normale dekking

Wanneer het kenteken van een auto op jouw naam staat, ben je verplicht om tenminste een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) autoverzekering af te sluiten. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt aan andere personen en/of goederen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Wil je ook verzekerd zijn voor schade aan je eigen auto? In dit geval kun je ervoor kiezen om een WA Beperkt Casco (WA+) of een Volledig Casco (All risk) autoverzekering te nemen. ​

Aanvullende dekkingen

Bij veel verschillende verzekeraars kun je ook nog aanvullende dekkingen nemen, zoals: Rechtsbijstand en Pechhulp. Echter iedere verzekeraar heeft verschillende aanvullende dekkingen. Deze staan per verzekeraar beschreven hier op Gerust.nl.

Standaard gegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Merk: Opel
Model: Corsa
Uitvoering: 1.2 16v LPG BI-Fuel Connect Edition
Bouwjaar: 2012
Aantal PK: 83
Aantal KW: 61
Transmissie: Handgeschakeld
Gewicht: 1063 KG
Cataloguswaarde: €16.089
Dagwaarde: €8.750
Cilinderinhoud: 1229 cc
Geboortedatum: 01-01-1975
Postcode: 8028 RK
Aantal kilometers per jaar: 20.000
Schadevrije jaren: 15
Aantal jaren rijbewijs: 20

Op zoek naar een bepaalde autoverzekering?

Bekijk dan eens onze andere verzekeringen. Zo vind je de verzekering die bij jou past: