Annuleringsverzekering vergelijken

Met een Gerust gevoel je reis annuleren

Een annuleringsverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Wanneer je geen annuleringsverzekering afsluit en je onverhoopt niet meer op reis kan gaan, dan ben je je geld kwijt. Je kan kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering of voor een kortlopende annuleringsverzekering. ​Voordat je een annuleringsverzekering afsluit, is het slim om annuleringsverzekeringen eerst met elkaar te vergelijken. Er wordt niet alleen vergeleken op premie, maar ook op dekking en voorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer je een bepaalde annuleringsverzekering hebt gekozen aan de hand van de vergelijking, kan je deze gelijk afsluiten.
 

FBTO reisverzekering

Bezoek website

Univé reisverzekering

Bezoek website

Inshared reisverzekering

Bezoek website

Centraal Beheer reisverzekering

Bezoek website

Ohra reisverzekering

Bezoek website

Je kunt ook direct een reisverzekering afsluiten.

Normale dekking

De annuleringsverzekering vergoedt in situaties de kosten die je maakt als je je reis eerder moet afbreken. Het moet hierbij wel gaan om een ernstige situatie, zoals bijvoorbeeld ziekte, een ongeval of overlijden van jijzelf of een familielid van de 1e of 2e graad. In veel gevallen wordt ook een deel van je vakantie vergoedt als je bijvoorbeeld een ernstige vertraging oploopt met het vliegtuig.

Standaardgegevens

Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Soort reisverzekering: Doorlopende reisverzekering
Geboortedatum hoofdverzekerde en partner: 01-01-1975
Geboortedatum kind(eren): 01-01-2000
Dekkingsgebied: Europa
Vakantieperiode: Eerste week van juli
Reisduur: 7 dagen