Gerust.nl

Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Inshared ben je verzekerd voor als jij of een medeverzekerde iets kapot maakt van een ander of letselschade veroorzaakt.  De aansprakelijkheidsverzekering kan ook gebruikt worden bij schade die je huisdier of gezinsleden veroorzaakt hebben. Je bent bij Inshared ook verzekerd voor schade tijdens een stage of vrijwilligerswerk, bij verblijf in een vakantiehuisje, bij joyriding, bij een vriendendienst of bij geleende spullen. Bij schade aan gehuurde spullen krijg je niets vergoed. Hoe ouder je wordt, hoe minder premie je bij Inshared hoeft te betalen voor de aansprakelijkheidsverzekering. Je hebt geen eigen risico bij deze verzekering, tenzij je binnen 24 maanden een tweede schademelding hebt, dan wordt een eigen risico van het verzekerd bedrag afgetrokken.

Voorwaarden

Dekkingsgebied Wereld
Verzekerd bedrag € 1.500.000
Vriendendienst € 15.000
Brandschade aan gehuurd gebouw Max. € 125.000
Brand- waterschade aan vakantieverblijf Max € 125.000
Joyriding Max € 10.000
Eigen risico € 0 / € 250
Poliskosten € 0
Polisvoorwaarden Download

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken Afsluiten
Inshared

Inshared

Felix Tenniglo en Herberth Samsom hebben Inshared opgericht na zelf al meer dan tien jaar in de verzekeringswereld gewerkt te hebben. Ze wisten dus wat er beter zou kunnen en besloten… Meer informatie over Inshared »

Bezoek website

De informatie op deze pagina is het laatst geüpdate op 07-09-2015. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Premies en voorwaarden op de website van de verzekeraar zijn leidend.