Gerust.nl

FBTO aansprakelijkheidsverzekering

Met de FBTO aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan derden of zaken hebt veroorzaakt. Wanneer je deze verzekering afsluit, dan zijn je echtgenoot of partner, in gezinsverband samenwonende personen, inwonende schoonouders, grootouders, ouders of ongehuwde aanverwanten, uitwonende gezinsleden met een handicap, uitwonende studerende kinderen, huisdieren, huispersoneel en logées ook verzekerd. Opzicht, huur en handenarbeid zijn met deze verzekering niet verzekerd. Voor schade tijdens sport- en spelsituaties bestaat geen uitzondering. Overigens ben je ook in het buitenland verzekerd met de FBTO aansprakelijkheidsverzekering. 

Voorwaarden

Werelddekking Ja
Thuiswonende kinderen Ja
Uitwonende kinderen Ja
Logés Ja
Huisdieren Ja
Vakantieverblijf Ja
Vriendendiensten Tot €12.500
Werk Nee
Gehuurde spullen Nee
Polisvoorwaarden Download

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken Afsluiten
FBTO

FBTO

FBTO begon in 1956 onder de naam ‘Friese Boeren en Tuinders Onderlinge’. Deze vereniging werd in het leven geroepen omdat na de oorlog tuinders en boeren graag hun geld… Meer informatie over FBTO »

Bezoek website

De informatie op deze pagina is het laatst geüpdate op 11-05-2016. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Premies en voorwaarden op de website van de verzekeraar zijn leidend.