Goedkope aansprakelijkheidsverzekeringen vanaf €2,57 p/m

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen op dekkingen en premies


Met een Gerust gevoel je leven leiden

Het is slim om aansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken voordat je er eentje afsluit. De dekking van aansprakelijkheidsverzekeringen kan namelijk nogal verschillen. Zo keert de ene verzekeraar bijvoorbeeld niet of minder uit bij schade bij een vriendendienst of schade aan geleende spullen, terwijl een andere verzekeraar dit wel doet. Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen daarom op voorwaarden en prijs. Om er zeker van te zijn dat je een goede, goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluit, die tegelijkertijd ook een ruime dekking heeft, kan je gebruik maken van de vergelijker.

FBTO aansprakelijkheidsverzekering

Meer informatie

Univé aansprakelijkheidsverzekering

Meer informatie

Centraal beheer aansprakelijkheidsverzekering

Meer informatie

OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Meer informatie

Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Meer informatie

Je kunt ook direct een aansprakelijkheidverzekering afsluiten.

Normale dekking

Je bent gedekt voor letsel aan anderen (Iemand anders raakt gewond of invalide, wordt ziek of overlijdt) en beschadigingen (Zaken van iemand anders zijn door jou beschadigd) waarvoor jij verantwoordelijk bent. Deze dekking vervalt echter, als het bijvoorbeeld met opzet is verricht of als je je premie niet meer betaalt.
 

Standaardgegevens
Op Gerust.nl vergelijken wij verzekeringen met standaardgegevens. Dit zijn vaste persoonsgegevens (gebaseerd op de gemiddelde situatie) waarmee we de vergelijking doen. Hierdoor kan de premie afwijken van de premie voor uw persoonlijke situatie. De volgende gegevens hebben wij gebruikt om de premie per verzekeraar te berekenen:

Postcode: 8028 RK
Huisnummer: 3
Leeftijd: 43